Nos valeurs

Ontwikkeld om je thuis te voelen, weg van huis
Een gevoel dat we willen dat je ontdekt of herontdekt. IMA is een verhaal dat familie en vriendschap combineert.
Als levensgenieters en liefhebbers van de regio sinds jaar en dag ontstond in 2017 het idee om een ​​eerste gîte te creëren, waardoor het mogelijk werd om families, vrienden en bedrijven te verwelkomen die elkaar willen ontmoeten, uitwaaien in de Ardennen en delen in een omgeving die gezelligheid en warmte combineert.
Verfijnd en intiem, de sfeer die uit onze huisjes komt, zorgt ervoor dat u zich thuis voelt.
Met binnenkort drie gîtes die tussen de 8 & 20 personnen kunnen verwelkomen, allen gelegen in het verrassende & authentieke Blauwe Ardennen, blijft IMA trouw aan zijn visie; natuurlijke eenvoud.
Valentine
Als local van de drie, zal Valentine er alles aan doen om uw verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen. Zij zal instaan voor de kleinste details, maar vooral voor het comfort voor jullie, onze gasten. Valentine zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niets aan het toeval wordt overgelaten.
Manon
Vriendelijkheid en een luisterend oor zijn voor Manon het concept van een warm en succesvol welkom. Manon zal instaan voor de eerste fase van uw verblijf en zal er een erezaak van maken om u zich vanaf de eerste momenten van uw aankomst thuis te laten voelen.
Gilles
Een reiziger in hart en nieren, ontdekt tijdens zijn vele reizen doordrenkt met meerdere culturen, vestigde Gilles zich in het IMA project om zijn visie op gastvrijheid en ontdekkingen te delen.
Passie, enthousiasme, dynamisch en attent, zijn de kenmerken die hem vertegenwoordigen.